Praktikus, 13 cm magas konyhai gázégő pontos flambírozáshoz és desszertek karamellizálásához, húsok pirításához és sajtok gratinírozásához. Erős, szélálló lángot, ergonomikus, csúszásmentes markolatot és fokozatmentes lángszabályzást kínál. Könnyen utántölthető hagyományos öngyújtógázzal, ideális crème brûlée-hez és más kulináris technikákhoz.
Erős, precíz és szélálló láng
A koncentrált kék láng gyors flambírozást és egyenletes felületi karamellizálást tesz lehetővé az étel túlmelegítése nélkül.
Tökéletes crème brûlée és desszertek pillanatok alatt
Könnyedén készíthet ropogós karamellréteget pudingokon, pitéken és habcsókos tortákon, teljes kontrollal a láng intenzitása felett.
Ergonomikus markolat és fokozatmentes szabályzás
A csúszásmentes markolat kényelmes fogást biztosít. Fokozatmentes lángállítás és rögzítés a kényelmes, folyamatos működéshez.
Sokoldalú flambírozó égő, amely nélkülözhetetlen segítőtárs minden konyhában. Lehetővé teszi a cukor gyors karamellizálását, a steakek ropogós kérges befejezését, a zöldségek perzselését, valamint a paradicsom és paprika héjának leforrázását/lehúzását. A kompakt, 9,5 × 6 × 13 cm-es méreteknek köszönhetően kényelmesen kézben tartható és könnyen kezelhető.
A minőségi fémház tartós műanyaggal és csúszásmentes markolattal biztonságos fogást biztosít. Az égő gázadag-szabályozóval, töltőszeleppel és biztonsági/rögzítő zárral rendelkezik a folyamatos üzemhez. Hagyományos öngyújtógázzal tölthető, így mindig készen áll a használatra otthon, a konyhában vagy a műhelyben.
- Ideális desszertekhez – crème brûlée, pavlova/meringue, piték.
- Tökéletes húsbefejezés – gyors kérgesítés ropogós felületért.
- Sokoldalú felhasználás – sajtok gratinírozása, zöldségek perzselése, grill begyújtása.
Specifikációk
- Típus
- Konyhai gázos flambírozó égő
- Magasság
- 13 cm
- Méretek
- 9,5 × 6 × 13 cm
- Anyag
- Fém és kiváló minőségű műanyag
- Markolat
- Ergonomikus, csúszásmentes
- Lángszabályzás
- Igen, fokozatmentes beállítás
- Biztonság
- Rögzítés a folyamatos működéshez
- Töltés
- Öngyújtógázzal (bután)
- Felhasználás
- Flambírozás, karamellizálás, hús pirítása, sajtok gratinírozása, zöldségek perzselése, grill begyújtása