Praktikus szilikon forma házi jégkrémekhez és sorbetekhez 100 ml-es tubusban, dugós kupakkal a szivárgásmentes, biztonságos zárásért. A rugalmas, élelmiszeripari szilikon megkönnyíti a kifordítást, -20 °C és +120 °C között hőálló, és lehetővé teszi az egyszerű többszöri használatot az egészséges fagyasztott finomságokhoz.
Szivárgásmentes kupak, rendetlenség nélkül
A praktikus kupak szorosan lezárja a tubust, így a keverék nem folyik ki szállítás vagy fagyasztás közben.
Rugalmas, élelmiszeripari szilikon
A puha szilikon megkönnyíti a jégkrém kinyomását, tartós és élelmiszerrel érintkezésre alkalmas.
Készítsen házi jégkrémeket, sorbeteket és fagyasztott smoothie-kat pontosan ízlése szerint. A tubus formája kényelmes töltést és fogyasztást tesz lehetővé, a rugalmas szilikonnak köszönhetően pedig a jégkrém könnyedén kinyomható. A kupak szorosan tart, így a keverék fagyasztás közben sem szivárog ki.
A szilikon élelmiszerrel érintkezésre biztonságos, ellenáll az alacsony és magas hőmérsékleteknek, a formát pedig moshatja mosogatógépben, vagy rövid ideig használhatja mikrohullámú sütőben. A többszöri használattal pénzt és környezetet takarít meg, a gyerekeknek pedig szórakoztatóbb és egészségesebb nassolást kínál.
- Ideális: házi jégkrémekhez, sorbetekhez, smoothie-khoz és joghurtfagylalthoz
- Könnyű kiborítás a rugalmas szilikonnak köszönhetően
- Szivárgásmentes kupakkal a kiömlés és a fagyasztóból átvett szagok ellen
- Többször használható és egyszerűen karbantartható
Specifikációk
- Térfogat
- 100 ml
- Anyag
- Élelmiszeripari szilikon
- Méretek
- 5 × 4,5 × 19,5 cm
- Hőállóság
- -20 °C-tól +120 °C-ig
- Szín
- Sárga (pasztell)
- Tulajdonságok
- Szivárgásmentes kupak, rugalmas test, többszöri használat
- Mosogatógépben mosható
- Igen
- Mikrohullámú sütőben használható
- Igen (rövid ideig)
- Felhasználás
- Jégkrémek, sorbetek, smoothie-k, joghurtfagylaltok