A speciális gránit felület megakadályozza a letapadást, és megkönnyíti a péksütemények és sült ételek kioldását. Süssön egészségesebben kevesebb zsiradékkal, és élvezze a könnyű tisztítást.
A szénacél kiváló hővezetése stabil eredményeket biztosít. A kekszek, hasábburgonya és a zöldségek egyformán sülnek át, égett szélek és nyers közép nélkül.
A magasabb perem megakadályozza a szaft kifolyását, és kényelmessé, biztonságossá teszi a tepsi kezelését – rakott ételekhez, sült húsokhoz és szaftos pitékhez ideális.
Nagy, téglalap alakú tepsi tartós szénacélból, gránit tapadásmentes bevonattal – ideális húsok, zöldségek, kekszek, piték és házi pizza sütéséhez. Az anyag akár 230 °C-ig hőálló, nem szívja magába a szagokat vagy a folyadékokat, és egyenletesen oszlatja el a hőt – ételei mindig tökéletesen átsülnek.
A megemelt peremnek köszönhetően a tepsi remek választás szaftos rakott ételekhez és töltelékes süteményekhez is; emellett univerzális tálcaként is szolgál az előkészítéshez és a tálaláshoz. A tapadásmentes felület lehetővé teszi a kevesebb olajjal való sütést, és a sütés végeztével elég nedves kendővel áttörölni vagy kézzel elmosni.