A forma okos tagolású: egy nagy táblát és öt mini táblát önt egyszerre kóstoláshoz, ajándékba vagy uzsonnára.
Az elasztikus, tapadásmentes szilikon lehetővé teszi a kész csokoládé problémamentes kivételét repedezés és kikenés szükségessége nélkül.
Az anyag -40 °C és 200 °C közötti hőmérsékletnek ellenáll, így ideális hűtést és melegítést igénylő projektekhez is.
Ezzel a sokoldalú, minőségi szilikon formával látványos táblákat és mini pralinékat készíthet dióval, aszalt gyümölccsel vagy keksszel. A rugalmas anyag masszív, tartós és nem tapad, így a kész darabokat sérülés nélkül fordíthatja ki. A forma teljes mérete 18,5 × 13,5 × 1,5 cm.
A formát biztonságosan használhatja sütőben, mikrohullámú sütőben, hűtőben és fagyasztóban. Ideális hűtést és melegítést igénylő desszertekhez. Egy nagy, 15 × 7,5 cm-es táblát és öt mini, 3,5 × 2,5 cm-es táblát készíthet, a csokoládé vastagsága körülbelül 0,5 cm.