A természetes rattanból készült kosár támogatja a levegő áramlását, elvezeti a felületi nedvességet, és segít ropogós, jól átsült héjat kialakítani.
A körkörös rovátkák és a HOME MADE feliratú alj hagyományos spirálmintát és egyedi, házi jellegű megjelenést kölcsönöznek a cipónak.
A 21 cm átmérőjű és 7,5 cm magas kosár ideális kb. 1,2 kg-os cipókhoz. A tésztához nagyjából 600 g liszt elegendő.
A rattan kelesztőkosár nélkülözhetetlen eszköz minden házi kenyérsütő számára. A természetes rattan kiemelkedik abban, hogy elvezeti a tészta felületi nedvességét, ami elősegíti a ropogós héj kialakulását és megőrzi a cipó stabil formáját. A finom, körkörös rovátkák tetszetős spirálmintát hagynak a kenyéren, a HOME MADE feliratú alj pedig egyedi „aláírást” ad a pékárunak.
A kosár kb. 1,2 kg tömegű cipóhoz készült, amelyhez körülbelül 600 g liszt elegendő. Nemcsak kelesztéshez kiváló, hanem praktikus edény a tészta pihentetéséhez, illetve stílusos szervírozási és dekorációs elem is a konyhában. Könnyen tisztítható, könnyű és tartós, természetes anyagból készült felépítése hosszú távú segítőtárssá teszi.
Miért válassza ezt a kosarat:
- Természetes szellőzés a jobb héjért és egyenletes kelesztésért
- Stabil forma – a tészta nem terül szét a tepsire borítás után
- Eszétikus minta – spirálok és HOME MADE domborítás a kész cipón
- Sokoldalú felhasználás – kelesztés, tészta pihentetése, dekoráció